Годен и страхотен
Страници
Понеделник, 28 октомври 2013 г.
Фокус T25
Какво е "Beachbody"?
Ето предишното време на Таня, която във видеоклиповете прави версията с „слабо въздействие“ и бързо се превръща в наш приятел ^^ |
Програмата е разделена на три части: алфа (вид „фитнес“ версия, твърда, за да има основа) и бета (където въвеждаме тежести по-специално и която се фокусира върху цялото тяло), които са включени в основния комплект; и гама цикъл (за обикновените, много по-труден).
Всяка игра продължава 5 седмици и включва 5 тренировки, които се разпределят в рамките на 5 дни по различен начин всяка седмица. Тренировките са прогресивни: започваме с просто упражнение с добавяне на трудност (и Таня е там, ако имаме проблеми ^^) и съдържаме „изгаряне“, където някои от видяните упражнения се комбинират!
Програмата не се повтаря и това ми хареса! Голям фен съм на Джилиън Майкълс, обичах я в „Най-големият губещ“ и обичах нейната програма 30-дневно раздробяване. Но да правя едно и също нещо в продължение на 10 дни, три пъти подред, това е скучно:/Този път имах нужда от нещо с различен ритъм.
Харесва ми, че това е краткотрайно и интензивно, защото когато тренировките са над половин час, винаги намирам оправдания да не ги правя. Тук знам, че след половин час всичко свърши и дори ако е необходимо да настроите будилника половин час по-рано, това не е огромно.
Така че, както казах, нивото е интензивно (ами да, тъй като целта е да направите нещо ефективно за 25 минути. И не ви казвам главата си, когато приключа = D) и някои упражнения са много напрегнати, дори в лесна версия в началото. Трябва да бъдете мотивирани и да си кажете, че продължителността на тренировката е много кратка.
Резултатите
Стартирах програмата Т25 преди няколко седмици и трябваше да напусне поради здравословни проблеми. Започвам отново днес, но ето резултатите, които имах след три седмици (т.е. 13 дни упражнения общо):
- гърди: -1,5см
- подгруд: -1,5см
- бедра: -0,5см
- ханш: нищо
- корем: -1,5см
- размер: -1,5см
- ръка: нищо
- телета: -0,5см
- тегло: -2 килограма
Тъй като съм имал отклонения в храната (депресия след преместване), тези резултати могат да бъдат подобрени с правилна диета.
Първата седмица се опитвах в началото: в началото ме болеше много, беше трудно да изпълня упражненията. Правих много мини паузи от няколко секунди, но продължих. Много бързо бях по-малко болен и се подобрявах от ден на ден!
Програмите на Beachbody понякога са много скъпи за моя вкус, когато са най-популярни. но те са супер ефективни. Уебсайтът предлага промоции, групирани в "Challenges pack", но този сайт за съжаление не е достъпен за европейците (само САЩ и Канада - ако някога имате семейство, което може да ви ги вземе, никога не знаем!). На Amazon.com обаче има начин да поръчате програмата за $ 139.80 Ôo (или 100 €. Ще ми кажете, след като сте платили, това вече е мотивация да продължите докрай;)).
Ето го: често целта, когато тренирате у дома, е да не плащате много (инвестирайте в тежести до максимум). Вярно е, че много сайтове предлагат тренировки в продължение на месец или безплатни предизвикателства, като например календарите Cassey Ho или предизвикателствата BodyRock например. Голямата разлика, която откривам, е, че е така Т25 или други програми като 30-дневно раздробяване от Джилиан Майкъл - тези видеоклипове са по-добре адаптирани, мащабируеми и предлагат версии с ниско въздействие, за да можем да продължим докрай. Те ни водят повече и ние стигаме до края на програмата по-лесно.
В заключение
Т25 е първата програма на Beachbody, която се опитвам и обичам! Усещам напредъка си, не виждам как изминават 25 минути и просто нямам търпение след пет седмици да ви разкажа за крайните резултати ^^.
А ти? Изпробвали ли сте вече тази програма? Или друг?: D Какво мислиш?
9 коментара:
Страхотен пост! Наистина много подробно, благодаря!
С нетърпение го очаквах в допълнение:-)
Планирах да опитам този на Джилиън Майкълс, но вашето мнение по-скоро ме убеди да го направя!
От друга страна мисля, че наистина трябва да е трудно и тогава хей определено не е евтино.
Никога преди не съм опитвал програма от този тип, но мисля, че те са добри продукти и че като ги следваме, можем да имаме само резултати!
За момента не смея да започна, защото 100 евро са скъпи. и все още не се чувствам спортен за това. Боя се, че няма да издържа. когато видя, че се боря да правя коремни преси всеки ден. Вече се опитвам да постигна тази цел и да отида до басейна е добре!
Но мисля да го купя към края на диетата си, за да усъвършенствам процеса. Казвам си, че би било добре да го направя, когато глезенът ми се консолидира и ми остават само 6 килограма, за да сваля например.
Междувременно и аз с нетърпение очаквам да видя вашите собствени резултати. Снимка преди/след това би била най-добрата! Но никакъв натиск а. ^^
Смелост за това предизвикателство ! ще се видим скоро
Радвам се, че публикацията ви е харесала: D * waw, те трябва да ме наемат да продавам техните продукти отвъд Атлантическия океан ^^ *
Прав си, когато казваш да го направиш в края на диетата си и когато глезенът ти ще бъде по-добър:) Във видеоклиповете виждаме хора, които изобщо не са във форма, правят Т25 и които тотално се трансформират, но мисля, че предвид цената, по-добре е да поставите всички шансове на ваша страна за успех. Ако паднете за 25 минути упражнения, това наистина трябва да демотивира, за да можете да го направите, когато се почувствате готови:).
Що се отнася до резултатите ми, днес ще направя измерванията си и ще направя специална страница T25, за да не претрупвам прекалено главната страница. Снимката преди лежи някъде на компютъра ми, но признавам, че няма да посмея да я покажа, докато нямам след това, което наистина ме удовлетворява:/^^ '
Благодаря ви за насърчението и смелостта, както и за вашите клекове и корема: D
- Бременността и наркотиците се фокусират върху забранени лекарства
- Фокус върху Institut Cryo, l; марка, специализирана в обучението по криолиполиза и отслабване
- Фокус Мотивация Отслабване
- Фокус Кокосовото масло наистина ли ви помага да отслабнете
- Фокусирайте се върху праха CalyBeauty Neem